Koulutus

Hevosten koulutus lännenratsuiksi

Koulutan hevosia lännenratsastuksen eri lajeihin (reining, western riding, horsemanship, trail ja pleasure) sekä nuoria hevosia ratsuksi. Koulutuksen sisällöstä ja kestosta sovitaan yhdessä hevosen omistajan kanssa.

Koulutukseen otetaan kaikentyyppisiä ja -tasoisia ratsuja, jotka halutaan opettaa lännenavuille. Osalla lännenratsastuskoulutukseen tulevista hevosista on aiempaa taustaa ravihevosena, kouluratsuna tai ne ovat olleet siitoskäytössä. Osa koulutettavista taas tulee ensimmäistä kertaa opiskelemaan ratsuna olemisen alkeita. Lue lisää kouluttamistani ja valmentamistani hevosista.

Hevosen ei tarvitse olla amerikan quarter- tai paint-hevonen oppiakseen lännenratsastuksen avuille: koulutuksessani on ollut suomenhevosia, lämmin- ja puoliverisiä, arabeja, curlyja sekä irish cob ja islanninhevonen.

Hevosten koulutuksesta vastaan aina itse. Mahdollisuuksien mukaan toiveena on, että hevosen omistaja tai ratsastaja osallistuu hevosen koulutukseen joko ratsastamalla itse tai seuraamalla koulutustuntia. Tästä on hyötyä hevosen jatkokoulutuksen kannalta.

Minimikoulutusaika hevoselle on kuukausi. Koska tallipaikkoja on rajallinen määrä, otathan yhteyttä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, mikäli olet kiinnostunut tuomaan hevosesi koulutukseen!

Lue lisää WW-tallista.

Lännenratsastuksen koulutus- ja valmennuspalveluiden hinnat löytyvät täältä.

 

Back to Top