Tunnit

Lännenratsastustunnit

Lännenratsastustunnit ovat arki-iltaisin. Viikonloppuisin ratsastustunnit ovat päiväaikaan. Sopimuksen mukaan tunteja on saatavilla myös muina aikoina.

westernRatsastustunnit ovat pienryhmätunteja, joilla on 2-4 ratsukkoa. Yksityisopetus on myös mahdollista.

Sinulle, joka haluat harrastaa ilman omaa hevosta tai tahdot päästä kokeilemaan hyvin koulutettua lännenratsua, opetus tapahtuu tallin omalla hevosella. Voit tutustua Wilma Westernin hevosiin (ja poniin) täältä. Olet tervetullut tunnille myös omalla hevosellasi.

Lännenratsastustuntien hinnat löytyvät täältä.

Lännenratsastuselämyksiä ryhmille

Haluatteko tulla ryhmässä tutustumaan lännenratsastukseen? Wilma Westernin henkilökunta räätälöi mielellään kursseja ja tutustumistunteja, oli kyseessä sitten tyky-päivä, polttarit tai lännenratsastuksen kokeilu. Käytössänne ovat Wilma Westernin osaavat lännenhevoset ja lännenratsastuksen osa-alueet taitava opettaja. Tarvittaessa kokeilukerroille voidaan järjestää talutusta, ja varusteiden kanssa saa aina apua!

Räätälöidään juuri teille sopiva tapahtuma; ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse 040-5278404 / Wilma.

Wilman lännenratsastustunnit muilla talleilla

Lännenratsastuksen opetus- ja valmennustunteja järjestetään muilla ratsastustalleilla Etelä-Suomessa 1-4 ratsukon ryhmille.

Muualla Suomessa on mahdollisuus kurssimuotoiseen valmennukseen.

Hinnat muilla talleilla järjestettäviin lännenratsastustunteihin löytyy täältä.  Jos lännenratsastusopetus omalla tallilla kiinnostaa, ota yhteyttä niin sovitaan tunneista!

Back to Top