Valmennus

Lännenratsastusvalmennus

Oletko tavoitteellinen ratsastaja, jota kiinnostaa kisaaminen reiningissä tai lännenratsastuksen all-around -lajeissa (horsemanship, trail, western riding, pleasure, ranch-lajit)? Wilma Western tarjoaa kisaamiseen tähtäävää, lajikohtaista valmennusta sekä kisaamisesta kiinnostuneille ratsukoille että ratsastajille.

Valmennuksesta vastaa Wilma

Valmennuksesta vastaa minä eli Wilma. Minulla on yli 15 vuoden kokemuksella lännenratsastuksesta ja kisaamisesta. Olen SRL:n hyväksymä lännenratsastuksen valmentaja, ja vastaan tällä hetkellä Etelä-Suomen aluevalmennuksista. Kisaan myös itse aktiivisesti: parhaimpiin kisasaavutuksiin kuuluvat Suomen mestaruudet reiningissä 2012 ja 2013, all-round Suomen mestaruuden voitto 2009, toiseksi paras suomalaissijoitus MM-kisoissa 2014 ja 15. sija EM-kilpailussa 2013. Kuulun reiningin liittovalmennusryhmääm ja valmentaudun säännöllisesi Euroopan huippuvalmentajien klinikoilla. Lisätietoa taustoistani löydät täältä.

Valmennustunnit

Valmennustunteja pidetään sovittuna aikoina yksityis- tai ryhmätuntina WW-tallilla Vihdin Haimossa tai omalla tallillanne. WW-tallilla on myös 6-8 paikkaa koulutettaville hevosille ja valmennuksessa oleville ratsukoille, mikäli intensiivinen valmennusjakso kiinnostaa. Lue lisää lännenratsujen koulutuksesta ja  WW-tallista.

Valmennuksen tavoitteista sovitaan yhdessä

Valmennuksen tavoitteista ja etenemispolusta sovitaan ratsastajan kanssa yhdessä.

On myös mahdollista toteuttaa ratsukon valmennus niin, että hevosta ratsastavat sekä hevosen oma ratsastaja että Wilma. Ratsastaja voi myös halutessaan ottaa valmennustunteja Wilma Westernin hevosilla saadakseen esimerkiksi tuntumaa reining-pysähdyksiin tai harjoitellakseen trail-esteitä ensin lajin tuntevalla hevosella.

Voimassa olevan hinnaston löydät täältä.

wilma_aluemestaruus

Wilma ja menestyksekkäät valmennettavat aluemestaruuskisoissa 2014.

 

 

Back to Top